Νέες Πλακέτες 2023

Το επίκεντρο της προσοχής

Η πλακέτα του καζανακίου αποτελεί πλέον το επίκεντρο της προσοχής στον χώρο του μπάνιου. Χάρη στην TECE και τον σύγχρονο σχεδιασμό της, οι πλακέτες είναι κατασκευασμένες από μοναδικά υλικά, διαθέτουν εντυπωσιακές γραμμές και εντυπωσιάζουν τόσο οπτικά όσο και στην αφή.

Σχεδιασμός για εύκολη ενεργοποίηση

Με το διαχρονικό της σχήμα και τα υψηλής ποιότητας υλικά, η πλακέτα καζανακίου TECEsquare είναι η αγαπημένη των αρχιτεκτόνων και σχεδιαστών μπάνιου. Η TECE την προσφέρει τώρα σε νέα, καινοτόμα μεταλλικά χρώματα και γυάλινες επιφάνειες, υιοθετώντας τις τελευταίες σχεδιαστικές τάσεις.
Η πλέον γραμμική πλακέτα καζανακίου της TECE ξεχωρίζει για την στιβαρή κατασκευή, την πληθωρική αίσθηση και τον επίπεδο σχεδιασμό της.

TECEsquare Rusted Steel

H ματ επιφάνεια με το εκλεπτυσμένο design σκουριάς μεταμορφώνει κάθε τοίχο σε ένα μικρό αρχιτεκτονικό τοπίο, καθώς παραπέμπει στις τρέχουσες τάσεις σχεδιασμού προσόψεων κτιρίων. Χάρη στο γεγονός ότι η επιφάνεια είναι φινιρισμένη στο χέρι, κάθε κομμάτι έχει μοναδικό χαρακτήρα – με την υψηλότερη ποιότητα κατασκευής σε σχέση με το υλικό και την τεχνική.

Για εκείνους που αναζητούν κάτι ξεχωριστό, κατασκευάζουμε στο χέρι κάθε επιφάνεια TECEsquare Rusted steel με ένα μοναδικό, διαχρονικό φινίρισμα. Κάθε ένα από αυτά είναι μοναδικό.

  Thomas Lehner junior, Managing Director Βαφείου Lehner

Κομψό φινίρισμα

Η νέα nickel επιφάνεια παρουσιάζει μια κομψή, brushed δομή.
Πρόκειται για μια δοκιμασμένη μέθοδο που χρησιμοποιεί η TECE για όλες τις μεταλλικές επιφάνειες κατά των δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Διαχρονικό design υψηλής ποιότητας από γυαλί

Οι τέσσερις νέες γυάλινες επιφάνειες White, Black, Signal Grey και Sand Beige αντιπροσωπεύουν μια διαχρονική premium εμφάνιση με το υψηλής ποιότητας σατινέ φινίρισμα. Η ειδική επεξεργασία προσδίδει στις επιφάνειες των πλακετών ένα εντυπωσιακό οπτικό εφέ βάθους, όμορφες διαθλάσεις του φωτός και μια ανάλαφρη, διαφανή εμφάνιση. Οι λευκές και μαύρες σατινέ γυάλινες επιφάνειες είναι πλέον διαθέσιμες και στη συλλογή καναλιών ντους TECEdrainline.

Διαχρονικά σύγχρονο

Με τις νέες επιφάνειες, η αρχιτεκτονική συλλογή TECEsquare παραμένει διαχρονική και ταυτόχρονα πιο σύγχρονη από ποτέ. Όλα τα υπάρχοντα και τα νέα μοντέλα μοιράζονται την ίδια ανθεκτική τεχνολογία και το ίδιο φινίρισμα υψηλής ποιότητας και αποτελούν συστατικό στοιχείο της αρθρωτής αρχής TECEsquare, το οποίο σημαίνει ότι κάθε μπουτόν TECEsquare μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε καζανάκι της TECE.

Συνδυασμένα γυάλινα καλύμματα TECEdrainline

Το γυάλινο κάλυμμα TECEdrainline διατίθεται σε λευκό ή μαύρο σατινέ φινίρισμα για να ταιριάζει απολύτως με τις πλακέτες καζανακίου TECEsquare.

Εμπνευστείτε ακόμη περισσότερο

Επισκόπηση συλλογής

TECEsolid - Ισχυρό μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια

Η σειρά TECEsolid είναι τώρα διαθέσιμη σε σύγχρονες, διαφορετικές μεταλλικές και ιδιαίτερες επιφάνειες. Το στιβαρό κλασικό μοντέλο είναι ιδανικό για τομείς εφαρμογής, στους οποίους ο ισορροπημένος συνδυασμός τεχνικής αρτιότητας και στιβαρής επιφάνειας είναι ζωτικής σημασίας.

Ισχυρό και ανθεκτικό φινίρισμα

Η σειρά TECEsolid δεν είναι μόνο μία από τις πιο ανθεκτικές πλακέτες καζανακίου, αλλά με τις λεπτές, γραμμικές επιφάνειές της ανήκει επίσης στην κορυφαία κατηγορία σχεδιασμού από αισθητικής άποψης. Η μορφή και η λειτουργία των πλακετών είναι μελετημένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια. Ιδανικές τόσο για δημόσιους και ημι-δημόσιους χώρους όσο και εκλεπτυσμένα ιδιωτικά μπάνια.

Στιβαρή και παράλληλα απαλή: Η συλλογή πλακετών καζανακίου TECEsolid

Κλασικά λεία ή με ιδιαίτερα σχεδιασμένη επιφάνεια – κάθε μία από τις πλακέτες της συλλογής είναι εύκολη στο καθάρισμα, ανθεκτική απέναντι στους βανδαλισμούς και άφθαρτα όμορφη.

Λειτουργικό και καλαίσθητο

Οι ανάγλυφες επιφάνειες συμπληρώνουν τέλεια την υπάρχουσα σειρά βασικών υλικών από ανοξείδωτο ατσάλι, γυαλιστερό χρωμέ, λευκό ματ, φωτεινό λευκό και μαύρο ματ. Αναδεικνύουν τις γνωστές υψηλές ιδιότητες των υλικών της TECEsolid και τα ιδιαίτερα και δημοφιλή χαρακτηριστικά τους.

Χάρη στις νέες επιφάνειές τους, οι αρχιτέκτονες και οι σχεδιαστές εσωτερικών χώρων έχουν στη διάθεσή τους προϊόντα της δημοφιλούς σειράς TECEsolid ακόμη πιο ποικιλόμορφα, για ένα ευρύ φάσμα επίπλων μπάνιου.
Όλες οι πλάκες καζανακίων TECEsolid ταιριάζουν σε όλα τα καζανάκια TECE.

Εμπνευστείτε ακόμη περισσότερο

Επισκόπηση συλλογής

TECEloop & TECEnow - Το απόλυτο trend. Σε τέσσερα νέα χρώματα.

Τέσσερις συναρπαστικές επιλογές χρωμάτων διευρύνουν τώρα τις συλλογές πλακετών καζανακίου TECEnow και TECEloop.

Μια εντυπωσιακή πρόταση στο μπάνιο

TECEnow & TECEloop METALLIC – Τέσσερις συναρπαστικές χρωματικές επιλογές διευρύνουν τις σειρές των πλακετών καζανακίου TECEnow και TECEloop.

“Αν ο στόχος στον χώρο του μπάνιου είναι οι ποιοτικές πινελιές και οι συναρπαστικές αντιθέσεις, τότε η προσθήκη μεταλλικών επιφανειών είναι ο τρόπος. Ξεχωριστές, αριστοκρατικές και δροσερές”.

TECEnow και TECEloop - Ξεκάθαρα σχήματα, επίπεδος σχεδιασμός.

Εξαιρετικός σχεδιασμός σε τέσσερα νέα μεταλλικά φινιρίσματα υψηλής ποιότητας. Οι νέες πλακέτες της συλλογής με μια ματιά.

Επισκόπηση συλλογής

Εμπνευστείτε ακόμη περισσότερο