TECEvelvet

TECEvelvet Πλακέτες

Αυτή η πλακέτα θα σας εντυπωσιάσει.

Η TECEvelvet είναι ένας εντελώς νέος τύπος πλακέτας. Εξαιρετικά απαλή αφή, υπέροχη ματ εμφάνιση και απόλυτα ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα, τις γρατζουνιές και τα καθαριστικά. Το μυστικό βρίσκεται στο υλικό. Ένα καινοτόμο, πολυβραβευμένο υλικό που εμπνέει αρχιτέκτονες και σχεδιαστές εσωτερικών χώρων. Με τη TECEvelvet, η TECE χρησιμοποιεί αυτό το υλικό σε πλακέτες καζανακίου για πρώτη φορά. Υψηλής τεχνολογίας, απαλή αίσθηση – σε σταθερά γραμμικό σχεδιασμό από τον σχεδιαστή Konstantin Grcic.

Υψηλής τεχνολογίας-απαλή αίσθηση

Η επιφάνεια της TECEvelvet εμφανίζεται τόσο ακανόνιστη όσο ένα λοφώδες τοπίο κάτω από το μικροσκόπιο. Αυτή η μοναδική δομή διαχέει το φως αντί να το αντανακλά και δίνει στη TECEvelvet την εξαιρετικά αδιαφανή εμφάνισή της. Μια νέα γενιά ακρυλικών ρητινών σχηματίζει μια κλειστή επιφάνεια αποτρέποντας τη διείσδυση σκόνης και νερού. Ιδανικό υλικό για το μπάνιο.

Χαμηλή αντανάκληση φωτισμού, εξαιρετικά ματ επιφάνεια

Απαλή αίσθηση

Προστασία από τα δακτυλικά αποτυπώματα 

Χαμηλή αντανάκλαση φωτισμού, εξαιρετικά ματ επιφάνεια

Απαλή αίσθηση

Προστασία από τα δακτυλικά αποτυπώματα 

FENIX NTM® – κατασκευασμένο για σχεδιασμό

Η TECE χρησιμοποιεί το υλικό FENIX NTM® για την παραγωγή της TECEvelvet. Η καινοτόμος, πολυβραβευμένη επιφάνεια από τον ιταλικό οίκο κατασκευής υλικών Arpa Industriale βρίσκει εφαρμογή σε ποικίλους χώρους.  Γραφεία, καταστήματα, σπίτια.  Εξαιρετική επιλογή στον χώρο της κουζίνας και ιδανικό για τη δημιουργία μιας premium ατμόσφαιρας στο μπάνιο.

Επισκόπηση συλλογής

Οι πλακέτες καζανακίου TECEvelvet είναι διαθέσιμες σε έξι αποχρώσεις.

» Να σχεδιάζουμε πράγματα που είναι απαραίτητα και αποτελούν μέρος της καθημερινής μας ρουτίνας με τέτοιο τρόπο ώστε να μην ενοχλείται το ασυνείδητο: αυτό έκανε το σχεδιασμό της TECEvelvet ιδιαίτερα ελκυστικό. «

Konstantin Grcic, Industrial designer

Διεθνής σχεδιασμός

Το όνομά του βρίσκεται πολύ ψηλά στο who is who του διεθνούς σχεδιασμού. Με τη TECEvelvet, ο Konstantin Grcic όρισε ξανά την πλακέτα στην μπάνιο.

Πολλές επιλογές - Ένα design

Με τον απλό σχεδιασμό και τη ματ εμφάνιση, η TECEvelvet δίνει αίσθηση μοντέρνου σε κάθε μπάνιο. Σε μία από τις έξι αποχρώσεις, ταιριάζει τέλεια σε διαφορετικούς χώρους.

Αρμονία

Απλά εγκατεστημένη, η TECEvelvet τοποθετείται πέντε χιλιοστά μπροστά από τον τοίχο. Με συναρμολόγηση τοποθετημένη στο ίδιο επίπεδο, μόνο ένα επιπλέον κενό τη χωρίζει οπτικά από το περιβάλλον. Προσφέρει εξαιρετικό αποτέλεσμα όταν τοποθετείται σε επένδυση τοίχων του ίδιου χρώματος και υλικού με FENIX NTM®.

Επιλογές Ουρητηρίων

Σε ημι-δημόσια περιβάλλοντα, οι φωτοκυτταρικές πλακέτες ουρητηρίων TECEfilo  συμπληρώνουν τη γκάμα επιφανειών FENIX NTM®. Το TECEfilo-Velvet διατίθεται στα ίδια χρώματα με τις πλακέτες TECEvelvet και μπορεί προαιρετικά να τοποθετηθεί πρόσωπο με το πλακάκι.

Βρείτε ακόμα περισσότερη έμπνευση στο φυλλάδιο μας!

Πλήρης σειρά TECEvelvet και TECEfilo-Velvet

Bianco Kos / white 230 V / 7,2 V

Beige Arizona / Greige 230 V / 7,2 V

Castoro Ottawa / Beige-brown 230 V / 7,2 V

Grigio Londra / Anthracite 230 V / 7,2 V

Grigio Efeso / Stone grey 230 V / 7,2 V

Nero Ingo / black 230 V / 7,2 V

Διαστάσεις

TECEvelvet & TECEfilo-Velvet

Toilet flush plate Urinal flush plate
Διαστάσεις:
W 220 mm x H 150 mm x D 5 mm
W 100 mm x H 150 mm x D 5 mm
Τεχνολογία:
Dual-flush system
touchless IR actuation
Ειδικά Χαρακτηριστικά:
Λειτουργίες που μπορούν να προγραμματιστούν με πλήκτρο: χρόνος έκπλυσης, λειτουργία παύση για εξοικονόμηση νερού, λειτουργία για ουρητήρια , λειτουργία καθαρισμού, προ-έκπλυση και έκπλυση υγιεινής
Κατάλληλο για τοποθέτηση πρόσωπο με το πλακάκι σε συνδυασμό με πλαίσιο εγκατάστασης καζανακίου

Αλλαγή χωρίς όρια

Όλες οι πλακέτες TECE είναι συμβατές με τα καζανάκια της TECE. Σε περιπτώσεις ανακαίνισης, μπορείτε να αλλάξετε πλακέτα ανεξάρτητα από τη σειρά καζανακίου και το έτος αγοράς. Ακόμα και μετά από δεκαετίες. Σκέψη και σχεδιασμός σε σύστημα modular – κατασκευασμένο από την TECE.

Αν θέλετε να μάθετε ακριβώς …

… μπορείτε να βρείτε όλες τις τεχνικές πληροφορίες, τα δεδομένα BIM ή τις προδιαγραφές της πλήρους σειράς προϊόντων μας στη βάση δεδομένων προϊόντων TECE.

...Η καλύτερα, επικοινωνήστε μαζί μας